Sportvoeding

Sporten is iets wat veel mensen doen om hun doel te halen. Echter het is belangrijk om tijdens en na het sporten je lichaam goed te voeden. 
Herbalife 24 lijn is daarvoor speciaal ontworpen. Het helpt niet alleen de topsporters beter te presteren maar kan ook in recreatie gebruik goed worden ingezet. 

Met deze voeding vul je je lichaam binnen een half uur tot uur aan en krijg je lichaam een sneller herstel. Dit is niet alleen belangrijk voor sporters maar ook voor als je zelf gesport hebt. Minder spierpijn, minder vermoeidt en een snellere aanmaak van spiermassa is natuurlijk wel zo prettig. 

Elke productbatch die Herbalife produceert wordt door derde partijen getest op verboden stoffen zodat u het product volledig kunt vertrouwen. Je kunt er zeker van zijn dat wat op het etiket staat, ook precies is wat in het product zit. Prolong, Hydrate, Rebuild Strength en Rebuild Endurance bevatten geen kunstmatige smaakstoffen. Hydrate bevat Sucralose om calorieën en suiker te vermijden. De totale voedingsondersteuning elke sporter. De producten zijn lactose arm. 

Hier vind je de Herbalife24 Sportvoeding producten.

Een gratis welzijns analyse?

Neem hier contact met mij op!

Herbalife webwinkel bij Coachdejong.nl. Snelle levering!

 

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok