De ervaring van: Peter

Begin 2012 zocht mijn vrouw Sylvia naar een product voor betere voeding met name voor proteïne. Zij kwam uit op een voeding shake van Herbalife Nutrition. Na iets minder dan een week de voedingshake (Formula 1 Vrij) gebruikt te hebben had zij een uitstekend resultaat. Fitter, meer energie.

Ik was in het begin wat kritisch en je weet wel hoe dat gaat met vrouwen, uiteindelijk stemde ik toe om het ook eens te proberen. Ik ben begonnen met mijn etensgewoontes aan te passen met Herbalife producten en meer water te drinken. In zes maanden ben ik totaal meer dan 20 kilo kwijtgeraakt, gebruik gemaakt van de Herbalife shakes, de proteïne reepjes, de lunch repen, the thermothee, daarnaast heb ik gewoon het avondeten meegegeten. Wel rekening houdend om niet te veel aardappels en pasta te eten en meer groente. Per dag dronk ik ongeveer 2 a 3 liter water en dat doe ik nu nog steeds. 

Ik gebruik de voeding shakes en de proteine repen nog steeds om mijn gewicht op peil te houden want  ik ben daardoor ook nog eens een stuk fitter door de dag heen. Zeker tijdens het sporten merk ik dat, wat ik inmiddels weer minimaal eens per week doe.

Peter

Een gratis welzijns analyse?

Neem hier contact met mij op!

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok