Hoe werkt het?

Het principe van afslanken met mijn programma is het tegenovergestelde van afvallen door te hongeren. Als je gaat afvallen door minder te eten, meer te sporten en te weinig goede calorieën gebruikt, HBL-Pakket 1word je spierweefsel afgebroken. Hierdoor ga je je zich slap en futloos voelen. Het eerste resultaat zie je vaak in je gezicht, dat er smalletjes gaat uitzien. De plaatsen waar het vet zit worden daardoor vaak nog meer geaccentueerd.

Afvallen door te hongeren is moeilijk vol te houden, omdat het lichaam te weinig voedingstoffen krijgt waardoor de behoefte om te snoepen toeneemt. Wanneer je na een periode van hongeren weer normale hoeveelheden gaat eten, is je lichaam daar niet op ingesteld. Je verbranding is trager geworden. Het gevolg is het bekende jojo-effect. 

Mensen die in deze spiraal terecht komen, blijven soms hun hele leven afwisselend bezig met aankomen en afvallen, hun lijn blijft een voortdurende zorg. De producten zijn zodanig samengesteld dat ze gemakkelijk door de cellen van ons spierweefsel kunnen worden opgenomen. Mijn programma bestaat uit compleet uitgebalanceerde voeding zodat het lichaam geen tekorten krijgt. Alle cellen worden goed gevoed, zodat het lichaam vitaal wordt en tevens genoeg energie heeft om vetten te verbranden en een actief leven te leiden. In plaats van spierweefsel worden dus de vetlagen afgebroken en de spieren worden gevoed. Hierdoor komt het lichaam meer in balans. Het lichaam gaat zichzelf herstellen en dat is wat je gaat zien.

Lees hier hoe je het beste af kan slanken. 

Lees hier de persoonlijke resultaten van mensen die de Herbalife producten gebruiken.

Persoonlijke Ervaringen

De afgelopen jaren heb ik diverse klanten begeleidt om hun doelen te halen met een nieuw voedingspatroon. Graag deel ik diverse ervaringen van hen.
Al deze ervaringen waren samen met de Herbalife Nutrion producten en inzage wat voeding, vocht, en beweging met je lichaam kan doen. Al deze kregen persoonlijke coaching en adviezen. De voeding van Herbalfe Nutrion is een aanvulling op een gewoon eet patroon waardoor het mogelijk is om samen met coaching je doel te bereiken*.

*Weet dat ieder lichaam verschillend is en daardoor ook anders reageert. Er kan dus geen aanspraak worden gemaakt op de resultaten van de desbetreffende personen. 

Klik hier voor de Personlijke Resultaten

 

Ondersteund door wetenschap

Herbalife Nutrition draait niet alleen om geweldige producten. Ze willen de beste producten leveren ondersteund door de wetenschap en verleggen constant de grenzen om voorop te blijven lopen in de voedingsindustrie. De producten voldoen aan de hoogste industrienormen voor onderzoek, ontwikkeling en productie dus u kunt erop vertrouwen op de kwaliteit ervan.

Lees meer...

Hoe het beste afslanken?

Wanneer je op een goede en blijvend manier wilt afslanken is het belangrijk om voldoende voedingsstoffen (vitamines, mineralen, eiwitten etc) binnen te krijgen. Het eerste effect wat vaak optreedt als u een (crash) dieet volgt met te weinig voedingsstoffen is dat je je slap en vermoeid voelt. Ook kan dit effect hebben op je vetverbranding of betekenen dat je wel afvalt, maar geen vet verbrandt (maar vocht of spiermassa verliest). Hierdoor treedt het zogenaamde jojo-effect op.

Lees meer...

De Herbalife Producten op een rijtje

Hier vind je alle Herbalife Nutrition producten op een rijtje.

Klik hier voor de Herbalife Nutrition Producten

Een gratis welzijns analyse?

Neem hier contact met mij op!

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok