Herbalife Webwinkel

Ik heb een geheel nieuwe Herbalife webwinkel!

Het grote voordeel van deze nieuwe webshop is dat de Herbalife producten na jouw bestelling direct naar je verstuurd worden vanuit het Herbalife magazijn en binnen één of twee werkdagen worden geleverd, ook al ben ik op vakantie. Dat gaat geheel automatisch !

Klik hier voor mijn GoHerbalife webwinkel

HoHerbalife sylvia de jong herbaife webshop

Herbalife, ook om uw gewicht in balans te brengen

Als je wilt afslanken kunt je kiezen uit enorm veel manieren en producten. Wij hebben zelf gekozen voor de Herbalife producten en hier prima resultaten mee behaald worden. Dat is dan ook de reden waarom wij hier zelf zo enthousiast zijn, net als al onze klanten overigens.

Maar onze persoonlijke ervaring hoeft je natuurlijk niet te overtuigen. Daarom zullen wij hieronder aangeven waardoor Herbalife zich in belangrijke mate onderscheidt van alle andere afslankmethodes.

De voordelen van Herbalife op een rijtje als je wilt afslanken of het lichaam meer wilt voeden:

 • De Herbalife Formule 1 shake is een uitgebalanceerde voeding en bevat 52 voedingsstoffen die een mens dagelijks nodig heeft, aangevuld met vitaminen en mineralen zodat het lichaam optimaal gevoed wordt.
 • De shakes zijn verkrijgbaar in 8 Verschillende smaken en u kunt ook nog eens volop variëren.
 • Herbalife is geen crashdieet en kan voor lange tijd gebruikt bijven worden, er zijn mensen die het al meer dan 20 jaar gebruiken.
 • Binnen kortste tijd klaargemaakt en opgedronken of opgegegeten, ook als u geen honger heeft.
 • Makkelijk in te passen uw dagelijke eetpatroon. Ook voor mensen die nooit ontbijten, ideaal.
 • Is in 20 minuten opgenomen, veel sneller dan bijvoorbeeld brood.
 • Persoonlijke begeleiding door een Herbalife voedings coach.
 • Verschillende producten voor diverse 'uitdagingen' en voor een persoonlijk passend advies.

 

Route

Counselling & Coaching S. de Jong
Stadseiland 100, 8243 HV, Lelystad - Nederland
Tel: +31(0)320 231270 - KvK 39083754
IBAN NL59INGB0006466142

Klik op 'Route' voor de routebeschrijving.

 

Binnen enkele minuten klaargemaakt

en opgedronken of opgegeten, ook als u geen honger heeft

Een Herbalife voedingsshake is binnen enkele minuten bereid. Je kunt de shakes voorbereiden en meenemen naar bijvoorbeeld je werk of in de auto.

Voor je gezondheid is het heel belangrijk om 5 a 6 keer per dag te eten met als tussendoor gezonde snacks zoals fruit samen met een paar walnoten of een Herbalife proteïne reep. Veel mensen hebben in de ochtend geen honger of zitten 's middags nog zo vol dat ze ook dan geen honger hebben.

Je drinkt of eet een Herbalife voedingsshake zonder problemen op, waardoor je je lichaam toch van de benodigde voedingsstoffen voorziet.

Blog

BMI Meter

De Body Mass Index (BMI) is een index voor het gewicht in verhouding tot lichaamslengte.
De BMI geeft een schatting van het gezondheidsrisico van je lichaamsgewicht. De BMI kan worden berekend voor kinderen en volwassenen van 3 t/m 70 jaar.

uwlichaamenbmi

Uw gewicht (Kg):
Uw lengte (cm):

Uw BMI score:

Resultaat :

Een normale BMI valt tussen 18,5 en 24,9.
Wilt u een gratis lichaamsanalyse? Neem hier contact op.

Makkelijk in te passen in het gezinsleven

Als je het Herbalife voedings dieet volgt, geeft dit zelden problemen in het gezin.

In de ochtend en in de middag een uitgebalanceerde Herbalife shake en 's-avonds gewoon mee-eten met de rest van het gezin.

Natuurlijk moet je daarbij wel opletten dat je voldoende drinkt en gezond en uitgebalanceerd eet, minder aardappels of pasta (liefst alleen volkoren pasta/rijst) heeft de voorkeur en dat je daarnaast niet meedoet als er wordt 'gesnoept'. Bij de keuze voor rijst wordt zilvervliesrijst aanbevolen. Er hoeft dus verder geen afwijkende maaltijd te worden bereid.

Wet- en regelgeving

De Wetgeving en Regelgeving

De voedingsproducten van Herbalife worden voor elk land waar ze op de markt komen opnieuw getest. ook in Nederland zijn de producten uitvoerig getest en goedgekeurd.

Alle voedingsproducten van Herbalife voldoen aan de Etiketeringswet. Dit wil zeggen alles wat er op het etiket staat zit er ook echt in, en alles wat erin zit staat ook op het etiket. Dit lijkt triviaal, maar is het niet. Enige tijd geleden is bijvoorbeeld Formule 1 (zie hieronder) samen met een aantal andere gewichtbeheersingsproducten getest door de consumentenbond. Het bleek het enige geteste product te zijn waarop op het etiket precies was vemeld wat er in zat, en dat alles wat er in zat ook precies goed op het etiket stond.

De voedingsproducten van Herbalife voldoen tevens aan de Megadosiswet. Mocht iemand per ongeluk een hele bus Formule 1 opeten, dan is er niets aan de hand. Diegene heeft dan alleen veel gezonde voeding binnengekregen, heeft hooguit een tijdje geen honger en kan dan een paar keer wat andere ontlasting hebben. Dat geldt ook voor kinderen.

 

Herbalife, Overige toepassingen

Wilt u:

 • Aankomen?
 • Fitter worden?
 • Uw sportprestaties verbeteren?
 • Een makkelijk ontbijt?

Ook dan is Herbalife dé oplossing: Uitgebalanceerde voeding voor optimale prestaties van het lichaam.

Een gratis welzijns analyse?

Neem hier contact met mij op!

Herbalife webwinkel bij Coachdejong.nl. Snelle levering!

 

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok