Herbalife High Protein Iced Coffee latte macchiato 308g

Koffie met de kracht van proteïne. Gemaakt voor de avonturen van het leven; groot en klein. Als passie alleen niet genoeg is om je op de been te houden voor je volgende uitdaging, probeer dan deze High Protein Iced Coffee. Elke partij 100% Robusta espresso koffiebonen is vakkundig zacht en sterk gebrand en bevat 80mg cafeïne per portie.

Wij vinden dat goede koffie goed voor je moet zijn, daarom heeft onze ijskoffie geen toegevoegde suikers, 80 calorieën en hebben we 15g eiwit toegevoegd. Neem het overal mee naartoe en voeg simpelweg water toe voor een heerlijke High Protein Iced Coffee-ervaring.

Belangrijke voordelen:

100% Robusta espresso koffiebonen

Elke partij is vakkundig gebrand voor een krachtige smaak

Alleen water toevoegen 

15g weiproteïne

Gebruik:

High Protein Iced Coffee kan thuis of onderweg worden genuttigd als een traktatie wanneer je hem het meest nodig hebt. Het is perfect om halverwege de ochtend of halverwege de middag te drinken.

Vul je shakerbeker met 250 ml koud water. Voeg 2 lepels High Protein Iced Coffee toe. Schudden en over ijsklontjes in een glas gieten. Als je geen shakebeker hebt, mix dan in de blender op lage snelheid (of pulse stand) gedurende 5 seconden.

Dit Herbalife product kopen of meer informatie?

Klik HIER om contact op te nemen met Sylvia
Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok