Over mij

voedingscoach sylvia uit lelystad achter haar bureau
Coach de Jong is ontstaan vanuit mijn ervaring als Counsellor en Coach en de behoefte om beter in mijn vel te zitten en meer vitaliteit te hebben. Zo kwam ik meer te weten over voeding en ben ik me daarin gaan bijscholen. Herbalife kwam op mijn pad en paste uitstekend bij mijn doel. Mensen zagen mijn resultaten en er werd mij gevraagd anderen te gaan begeleiden wat ik met veel plezier doe. 

Na diverse trainingen en cursussen in voeding en persoonlijke ontwikkeling, want je blijft altijd aan jezelf werken, heb ik een fijne werkkring voor mezelf opgebouwd met fijne collega's en teamgenoten. 

Het is mijn doel om anderen te begeleiden hun doel ook te halen en dat kan op vele gebieden zijn. Denk aan gezondheid, vitaler leven, afslanken, meer in balans, aankomen, vitale uitstraling maar ook op zakelijk gebied biedt ik mogelijkheden. 

Als je de producten van Herbalife gebruikt krijg je mij er als coach GRATIS bij! 

Lekker werken en mensen blij maken door samen je doel te bereiken !
Neem je contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek? 

Vitale groet, Sylvia

Krijgt jouw lichaam elke dag optimaal voeding?

Denk jij ook elke dag het goede binnen te krijgen? Weet jij precies hoeveel voedingstoffen overal inzitten? Dikwijls denk je het allemaal goed te doen en 'gezond' te eten. Mijn ervaring is dat als je eenmaal weet wat je allemaal binnen moet krijgen om je lichaam voldoende te voeden je schrikt. Er zijn namelijk altijd tekorten en dat kan verschillende oorzaken hebben. Niet voldoende voedingstoffen is er 1 van. Teveel stress, uitputting, roken, ziekte, veel sporten en ga zo maar door zijn mede oorzaken van voedingstekorten. 

Samen kijken wij wat je lichaam nodig heeft en hoe dit aan te vullen. Mijn ervaring is dat natuurlijke voeding met daarin alle eiwitten en voedingsupplementen een hele fijne en goede ondersteuning is in je lijf. Wil je samen eens kijken wat in jouw leven anders kan op gebied van voeding? Ik help je graag op weg. Kies vandaag nog het beste voor jezelf! 

 

Is dit iets voor jou?

Waarom ook voor jou? 

We hebben allemaal uitdagingen in het leven en dat merk je aan je lijf. Toch wil je blijven presteren en je prettig voelen. Voeding kan daarbij een ondersteuning zijn. Met een goede uitgebalanceerde voeding kan je je gewicht beter beheersen, je fitter voelen, goede sportprestaties hebben en nog vitaler zijn. Een voedingscoach kan je op dat gebied helpen om het beste uit jezelf te halen. 

Daarom zou ik je graag willen adviseren. Samen lopen we je voedingsschema door, passen we die aan en kijken we wat er extra nodig is. Alles is per persoon verschillend, je hebt dus een op maat gemaakt schema. Ieder persoon is anders en daarom coach ik je ook om het beste uit jezelf te halen. 

Met de juiste combinatie van voeding, drinken en beweging gaan we voor jouw doel! 

Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvend gesprek. (Dit kan ook online).

Je zal de positieve veranderingen bij jezelf gaan merken en anderen zullen het ook zien!

Belang van evenwichtig en actief leven

Een evenwichtig en actief leven willen we dit niet allemaal? Voeding is daarbij een belangrijke aanvulilng. Als je je lichaam alles geeft wat het nodig heeft zal het zich herstellen en beter functioneren. Daarbij is het wel van belang een evenwichtig en actieve levenstijl te hebben. Wat je plannen ook zijn een uitgebalanceerd voedingsprogramma is de bodem om het te bereiken.

Tip: Beweeg elke dag in elk geval minimaal een half uur. Dit kan ook al een wandeling zijn waarin je even lekker doorloopt. Drink voldoende water om alles schoon te spoelen. We liggen per slot van rekening ook niet elke week in hetzelfde badwater. Houd jezelf dus schoon van binnenuit. Eet de juiste voeding! 

Natuurlijk wil ik je daar bij helpen met een persoonlijke coach lukt het ook veel beter om je doelen vol te houden. Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvend gesprek. We halen het beste uit jezelf!

 

Een vitale uitstraling

Je huid geeft vaak al aan hoe gezond je lijf is. Je huid is de spiegel van je gezondheid. 
Weet je dat je huid het grootste orgaan is in je lichaam. We nemen het aan als heel gewoon dat we een huid hebben maar onze huid doet heel veel voor ons. Het neemt ook heel veel op en beschermt ons. Het is dus heel belangrijk om voor je huid te zorgen en dat kan zowel inwendig als uitwendig. 
We hebben hier geweldige producten voor en ik adviseer je er graag in. Wil jij er ook stralend uitzien? Neem dan contact met me op en we kijken wat past bij jouw lijf. 

Ga jij voor een vitale uitstraling? 

 

 

Persoonlijke begeleiding

Ben jij het jojo effect ook zo zat?
Wil je nu eindelijk wel eens je doel bereiken? 
Luk het je niet alleen? 

Geen probleem, ik ben er voor je! Samen werken we aan je doel. De begeleiding is deskundig en persoonlijk en ik geef je een steunje in de rug waar je die nodig hebt. 

De begeleiding kan online en persoonlijk in mijn praktijk aan huis.
Het maakt niet uit waar je woont omdat we online vele mogelijkheden hebben. 
We hebben klanten vanuit heel Nederland en ook daarbuiten kunnen mensen worden gecoached. 

Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvend advies. 

 

De kwaliteit van de producten

Dr. Lou Ignarro

De producten van Herbalife Nutrition worden door wetenschappers en artsen samengesteld en onderzocht. 

Nobelprijswinnaar Dr. Lou Ignarro

Hij is een geweldige arts en wetenschapper van de adviesraad van Herbalife en gespecialiseerd op het gebied van hart en bloedvaten.
Dr. Lou Ignarro die in 1998 de Nobelprijs voor Fysiologie in de Geneeskunde heeft ontvangen.

Lees meer...

De Herbalife Nutrition voedingssupplementen

Vanaf 1980 werken artsen en genomineerde wetenschappers aan innovatie en verbetering van alle voedingsproducten. Het kan immers altijd beter! De tijd verandert en de inzichten en wetenschap ook. Herbalife gaat mee met de tijd en de onderzoeken en past de voeding aan naar de maatstaven van deze tijd. 

Door je voeding aan te vullen met de Herbalife producten bent je verzekerd van:

  • Kwalitatief hoogwaardige voedingsstoffen, gebaseerd op de allerlaatste inzichten van de wetenschap;
  • Aanvullingen in je lijf van diverse vitamines en mineralen waarvan de kans groot is, dat je deze met je huidig eetpatroon niet of te weinig binnenkrijgt. 

Kijk hier welke producten voor jou een bijdrage kunnen zijn of neem contact met mij op voor een vrijblijvend advies. 

Diverse programma's voor diverse uitdagingen

Iedereen heeft een doel in het leven en dat is ook heel goed. Je moet iets hebben om naar toe te streven. Jezelf vooruit helpen en dat kan je doen door wensen te hebben over je toekomst. Door deze na te streven kom je uit je comfortzone en ga je vooruit. 
Als persoonlijke coach begeleidt ik je met een persoonlijke plan. Ieder lijf is anders en iedereen heeft een ander plan of begeleiding nodig. 

Waar kan ik jou mee begeleiden? 
Neem vrijblijvend contact met me op voor een advies. 

 

Een gratis welzijns analyse?

Neem hier contact met mij op!

Herbalife webwinkel bij Coachdejong.nl. Snelle levering!

 

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok